Wijnkoningin gezocht

Met de Uitstralingsprijs van de gemeente Gulpen-Wittem op zak, is de Stichting Wahlwiller Wijnfeest en alweer druk bezig met de 12e editie van het oudste wijnfeest van Nederland.
De 12e editie van het Wahlwiller Wijnfeest wordt op zondag 25 september gehouden temidden van de wijnranken op de heuvel achter restaurant ’t Klauwes.

Een dag eerder, op zaterdag 24 september, kan iedereen vanuit het wijndorp weer deelnemen aan twee interessante wijnwandelingen in de omgeving (5 en 11 km ).

Het wijnfeest op zondag belooft weer als vanouds te worden, met natuurlijk diverse regionale wijnen, lekkere hapjes en muzikale optredens van onder meer De Moselsänger en accordeonist Jonas. En natuurlijk wil de organisatie een nieuwe wijnkoningin presenteren.

Deze dame fungeert de gehele dag op charmante wijze als gastvrouw en brengt zo al het goede dat Wahlwiller en wijn in zich hebben, naar voren. Dames die hiervoor in aanmerking willen komen, kunnen zich voor 1 september persoonlijk opgeven bij Erwin Lennarts van de Stichting Wahlwiller Wijnfeest en (Capucijnenweg 3a, telefoon 451 1934 / 06 12 18 12 51)

De kandidaten voor de titel Wijnkoningin 2011 hoeven slechts aan drie voorwaardes te voldoen: ze moeten 18 jaar of ouder en woonachtig in Wahlwiller zijn en uiteraard op zondag 25 september beschikbaar zijn. Bij meerdere kandidates wordt door middel van loting bepaald wie zich de nieuwe Wijnkoningin van Wahlwiller mag noemen.