Praktische informatie

Bent u van plan om de Wahlwiller Wijnfeesten te bezoeken? Dan komt de praktische informatie op deze pagina ongetwijfeld goed van pas.

Consumpties
Het Wahlwiller Wijnfeest is gratis toegankelijk. Ter plekke worden ook gratis rondleidingen door de wijngaarden gegeven en wordt u vermaakt met zowel levende als ‘mechanische’ muziek. In de feesttent vindt u een huisbuffet, waar de (Limburgse) huiswijn en frisdrank worden geserveerd.

Daarnaast zijn diverse wijnboeren uit de regio met wijnen uit eigen wijngaard present.
Om van deze wijnen (en andere dranken) te kunnen genieten, koopt u bij de kassa consumptiemunten (1,75 euro per stuk). Daarnaast koopt u een glas (2 munten), dat u na afloop mee naar huis mag nemen. Bij de kassa kunt u met pin betalen.

Aan het huisbuffet kosten de huiswijn 2 munten en een glas frisdrank 1 munt.
De wijnboeren verkopen hun wijnen vanaf 2 munten per glas.
De koffie en hapjes kunnen bij de standhouders met cash of pin afgerekend worden.

De opbrengst bij de stand van de Uganda Kitgum Education Foundation gaat naar het goede doel.

Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan.
Aan personen onder de 18 jaar worden geen alcoholische dranken verstrekt, medewerkers kunnen om een ID-bewijs vragen.

 

Parkeren
Het feestterrein is niet aan de openbare weg gelegen. U zult dus een stukje moeten lopen voordat u het terrein, temidden van de wijngaarden, bereikt. Met het openbaar vervoer (Arriva-lijn 350) of met de fiets is natuurlijk het beste. Uw auto kunt u op eigen gelegenheid parkeren in en rond het wijndorp. Borden verwijzen u vervolgens de weg naar het feestterrein.
Het feestterrein is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Foto & video
Tijdens het Wahlwiller Wijnfeest worden foto’s en video-opnames gemaakt voor promotie-doeleinden. Bij betreding van het feestterrein geeft u toestemming hiervoor.

 

Gedragsregels
Op het feestterrein gelden alle dagelijkse maatschappelijke normen en waarden. Het dreigen met en gebruiken van geweld, discriminerende opmerkingen maken in woord en/of gebaar, drugsgebruik, seksuele intimidatie, overmatig drankgebruik, wildplassen en het gooien met voorwerpen worden niet getolereerd.

Aanwijzingen van de organisatie en haar medewerkers dienen op het feestterrein ten allen stipt opgevolgd te worden.

Bij overtreding van de regels, kunt u gesommeerd worden het feestterrein te verlaten.

 

Wij wensen u veel plezier en… proost!