Bezoek aan Chateau Maestricht

Op zaterdag 27 oktober 2012 was de Stichting Wahlwiller Wijnfeesten en uiteraard wijnkoningin Nicole uitgenodigd om het evenement Chateau Maestricht op het Vrijthof in Maastricht te bezoeken. In het paviljoen presenteerden diverse Limburgse wijnboeren zich, waren opvallend veel cateraars aanwezig en liet zelfs de brouwerij uit Wijlre het bier uit de kranen stromen. De drie wijnboeren uit ons eigen wijndorp waren present met een gezamenlijke stand, die door omstandigheden werd bemand door onze bevriende wijn(dorp)kenners Marie-Jose en Pierre Jeukens uit Mesch.
Uiteraard trok onze wijnkoningin veel bekijks en zo kon er volop reclame gemaakt voor het wijnfeest en werden er uiteraard ook contacten gelegd met diverse wijnboeren uit de regio. Al met al een geslaagd bezoek dat zeker in de toekomst navolging dient te krijgen.

De foto’s zijn gemaakt door de trotse vader van onze wijnkoningin Nicole.