Noteer maar alvast in uw agenda

Voor velen betekent de zomervakantie even rust en weg van de dagelijkse beslommeringen. Ook voor de Stichting Wahlwiller Wijnfeesten geldt dat. Hopelijk heeft iedereen bij zijn/haar activiteiten mooi weer en dat wensen we in ieder geval ook iedereen (de thuisblijvers) in en rondom ons wijndorp toe. Want goed weer voor de mens, is ook goed weer voor de wijndruiven. En die hebben de wijnboeren nodig om lekkere wijn te maken, die iedereen dan weer kan proeven op het wijnfeest (die van de druiven van dit jaar uiteraard pas volgend jaar).

De leden van de Stichting Wahlwiller Wijnfeesten hebben inmiddels het wijnfeest van dit jaar al goed op de rails staan (en wat reeds in het vat zit….).
Dus noteer in ieder geval maar alvast de data in uw agenda: zaterdag 28 september de wijnwandelingen (5 en 11 km) en zondag 29 september het wijnfeest zelf.
Met muziek van opnieuw (en op veler verzoek) De Moselsänger, Second Generation en voor het eerst dit jaar blaasorkest Musique Complete.

Uiteraard staan weer diverse wijnboeren uit de regio tijdens het feest met hun wijnen klaar om te proeven en kan men de hele maand september in diverse restaurants in de regio genieten van het Wahlwiller Wijnfeestmenu.

Wat nog rest is een nieuwe wijnkoningin (dames uit Wahlwiller: geef u maar op!) en de uitverkiezing van de Koninginnewijn, maar dat gebeurt in augustus ‘en petit comité’.

U ziet het: alle ingredienten zijn weer aanwezig voor een mooi feest.

Tot in het laatste weekend van september dus!