Voorbereidingen jubileum-editie in volle gang

Nadat we dit voorjaar op een waardige, stijl- en respectvolle manier afscheid hebben genomen van Lenie van Bavel (een van de grondleggers van ons wijnfeest), hebben we als organisatie de draad toch weer opgepakt.

De voorbereidingen voor het 15e wijnfeest zijn dus in volle gang.

En het beloofd ook dit keer weer een mooi feest te worden, een jubileum-editie dus.
Op zaterdagmiddag 27 september weer de inmiddels traditionele wijnwandelingen en op zondag 28 september het grote feest zelf.
Met de beproefde ingrediënten als rondleidingen door de wijngaarden, lekkere hapjes, heerlijke wijnen uit de regio en uiteraard muzikaal entertainment.

En dat wordt dit jaar verzorgd door blaaskapel Second Generation en het Mechels Vocaal Ensemble, dat speciaal voor deze gelegenheid een aantal wijnliederen en andere meezingers aan het instuderen is. Daarnaast komt onze Belgische vriend en ‘muzikale komiek’ Jonas weer terug met zijn accordeon.

De hele maand september zijn trouwens bij diverse restaurants in de regio weer de speciale Wahlwiller Wijnfeest-menu’s te krijgen. Laat die kans niet voorbij gaan en neem van daar al vast het unieke proefglas mee.

Intussen is ook de zoektocht naar een nieuwe wijnkoningin gestart.

Dus kom in het laatste weekend van september naar ons wijndorp en laat u verrassen en verwennen.