Voorbereidingen in volle gang

De voorbereidingen voor het 17e Wahlwiller Wijnfeest zijn in volle gang. De diverse deelnemende wijnboeren zijn benaderd, de routes voor de wijnwandelingen op zaterdag worden nagelopen en ook voor de muzikale invulling van de zondag zijn al contacten gelegd.
De Moselsänger en accordeonist Jonas komen op veler verzoek weer terug. En na de mis, die ook dit jaar weer bij de feesttent in de ‘wijnberg’ wordt gehouden, zal de B-Band voor het muzikale vertier zorgen. Ook harmonie Excelsior is benaderd om de regerend wijnkoningin Marlies voor de mis naar de feestweide te brengen en schutterij St. Sebastianus uit Mechelen zal zeer waarschijnlijk weer de nieuwe wijnkoningin begeleiden.
Ruud Meertens van Heuvelland Catering is al aan het brainstormen over welke heerlijke hapjes hij dit jaar gaat verzorgen en binnenkort is er de traditionele voorproeverij (‘en petit comité’), zodat alleen de lekkerste wijnen op het feest terecht komen.

Dus noteer maar alvast in uw agenda:
zaterdag 24 september, de wijnwandelingen (vertrek tussen 12.00 en 15.00 uur)
zondag 25 september, het wijnfeest vanaf 12.00 uur (na de mis van 11.00 uur