Gezelligheid en heerlijke wijnen

En opnieuw kan de Stichting Wahlwiller Wijnfeesten terugkijken op een zeer geslaagd wijnfeest. Honderden bezoekers wisten op zaterdag en zondag de weg naar de wijngaarden en de daarbij gelegen feesttent te vinden. En daar werd volop geproefd en gedronken van de diverse Limburgse streekwijnen die werden gepresenteerd. Maar ook de muzikale optredens van het Shantykoor Schinveld, de Bergweider Musikanten en het trio Sjeng, Sjer en d’r Sjele werden zeer gewaardeerd. Neem daarbij opnieuw het zonnige weer, de heerlijke en gevarieerde hapjes en alle ingrediënten voor een succesvolle 19e editie waren aanwezig.
Als nieuwe wijnkoningin werd Karin Frijns-Berghmans gepresenteerd. Het is niet geheel toevallig dat haar dit jaar de eer te beurt valt om het wijndorp te vertegenwoordigen. Onlangs is de 4e wijngaard van hert wijndorp, de Heuvelzicht Wijngaard, officieel gepresenteerd en deze wijngaard wordt door de wijnkoningin en haar man Otto beheerd.

De organisatie dankt iedereen voor zijn of haar bijdrage aan dit geweldige evenement en maakt zich nu al op voor de 20e en dus jubileum-editie in 2019. De data:  28 en 29 september!