Wijn maken is ook kunst

In het kader van het 20-jarig jubileum van het Wahlwiller Wijnfeest in 2019, daagt de Stichting Wahlwiller Wijnfeesten (amateur)kunstenaars in de regio uit om zich te laten inspireren door de wijngaarden, de wijn, het wijnfeest, de wijnkoningin. Kortom, alles wat met het wijndorp Wahlwiller te maken heeft.
Daarbij wordt gedacht aan kunst in allerlei vormen, van beeldhouwwerk tot gedicht, van foto tot airbrush, van tekening tot sierstuk. Alle ingebrachte kunstwerken worden volgend jaar in de maand september tentoongesteld in het wijndorp.
Na het 20e Wahlwiller Wijnfeest (op 28 en 29 september) worden zij dan geveild voor het Kankeronderzoekfonds Limburg.
Om een overzicht te krijgen kan iedereen die van plan is een kunstwerk in te leveren, zich nu al melden bij de Stichting Wahlwiller Wijnfeesten (via info@wahlwillerwijnfeest.nl).