Dorpsproeverij tijdens zomerkermis

Komend najaar houdt de Stichting Wahlwiller Wijnfeesten voor het 20e jaar het Wahlwiller Wijnfeest. Dat jubileum is aanleiding om ook een aantal extra activiteiten rondom te organiseren.
En daarom wordt er op zondag 30 juni een Dorpsproeverij georganiseerd. Op 8 verschillende plaatsen in het dorp staan dan wijnboeren uit de regio met hun producten.
Bezoekers kunnen dan die middag tussen 14.00 en 18.00 uur door het wijndorp wandelen en op verschillende plaatsen diverse streekwijnen proeven/drinken.
Hieraan werken onder meer de Wittemer Wijngaard, de Hubertus Wijngaard, Wijndomein Stokhem, Wijndomein Holset, Wijngoed Salamander en de Stokhemmer Wingerd mee.
Samen met de beheerders van de Wilder Tref is ook gezorgd voor live muziek van sjpasskapel Mit De Moel D’r Aa, Limbo Express en het Amerikaanse duo Das ist Lustig. En daarnaast is er, mede in samenwerking met de uitbaters van A gen Kirk, gezorgd voor een aantal lekkere hapjes.
De Stichting Wahlwiller Wijnfeesten denkt hiermee een mooie opmaat te maken naar het 20e Wahlwiller Wijnfeest en ‘en passant’ te zorgen voor een extra feestelijke kermiszondag.