Geslaagde dorpsproeverij

Het werd een bijzondere kermiszondag in wijndorp Wahlwiller. Nadat de Stichting Wahlwiller Wijnfeesten met wijnkoningin Karin had deelgenomen aan de traditionele processie, was het ’s middags tijd voor de eerste Dorpsproeverij. Maar liefst 8 producenten stonden, verspreid door het wijndorp, klaar om de bezoekers kennis te laten maken met hun Limburgse streekwijnen. Ook Vinteur, organisator van wijnreizen door de regio, was present. De Stichting Wahlwiller Wijnfeesten mocht enkele honderden wijnliefhebbers begroeten, terwijl ook nog eens tientallen dorpsbewoners genoten van het extra muzikale vermaak bij gemeenschapshuis Wilder Tref. De organisatie kijkt dan ook met tevredenheid terug op deze activiteit, die in het teken stond van het naderende 20e Wahlwiller Wijnfeest. Dit vindt traditioneel plaats in het laatste weekend van september (28-29 september). En ook dan zullen enkele extra festiviteiten en activiteiten in het kader van deze jubileum-editie staan.