De Stichting Wahlwiller Wijnfeesten kijkt met een zeer tevreden blik terug op het 21e Wahlwiller Wijnfeest. Na twee jaar uitstel kon er weer volop geproefd en gefeest worden. En dat was ook aan de bezoekers te merken. Ze kwamen in zeer grote getalen en van heinde en verre. Dat leidde op een gegeven moment ook tot oponthoud bij de kassa. De Stichting Wahlwiller Wijnfeesten had op zoveel toeloop niet gerekend en dus was er helaas maar 1 pinautomaat beschikbaar. Een leermoment dus en excuses voor de mensen die iets langer hebben moeten wachten op hun consumptiemunten of glas. De diverse aanwezige wijnboeren kijken ook met veel plezier terug op het wijnfeest. Zij hebben de bezoekers volop kunnen laten proeven van datgene waar zij goed in zijn: het maken van Limburgse wijn. Voeg daarbij ook nog eens de stemming die DJ It’s Jorday met zijn muziek op het feestterrein verzorgde, de heerlijke hapjes op het ‘foodplein’ en niet te vergeten het heerlijke weer en het feest is compleet.
De Stichting Wahlwiller Wijnfeesten dankt dan ook iedereen die ervoor zorgde dat dit wijnfeest als zeer geslaagd de boeken in gaat. Tot volgend jaar: op zondag 24 september.